ÅBNINGSTIDER

Danhostel Herning har åbent hele året rundt

RECEPTIONEN ER ÅBEN:
Mandag til fredag 08:00 – 18:00
Lørdag 08.00 – 12.00 og 16.00 – 18.00
Søndag og helligdage 08.00 – 10.00

INDTJEKNING & UDTJEKNING
Indtjekning skal ske mellem kl. 16.00 og 18.00, med mindre andet er aftalt.
Værelset forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen.
Ved afrejse bedes værelset afleveret pænt og ryddeligt som ved ankomsten.

MORGENMADSTIDER
Mandag til fredag 07.00 – 09.00
Lørdag, søndag og helligdage 08.00 – 10.00

NØGLER
Alle gæster får ved ankomsten udleveret 2 nøgler til hvert værelse.

DANHOSTEL FORDELSKORT
Med et gratis Danhostel Fordelskort får du mindst 10% rabat på jeres næste ophold hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil.
Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand.
Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger, her henvises til vores gruppeforespørgsels formular, hvor du kan bede om et tilbud, læs mere her.
For at opnå de mindst 10 % rabat med Danhostels Fordelskort, skal værelset være booket på danhostel.dk, eller på det enkelte Danhostels egen webshop, eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

SÅDAN FÅR DU FORDELSKORTET
Du kan få udleveret Fordelskortet i forbindelse med dit ophold på et af vore Danhostel – spørg efter det i receptionen.
Dit nye kort skal aktiveres, før du kan bruge det. Dette sker via et link, som vi sender til dig på mail.
Elektronisk kort kommer i 2018. Du kan hente dit fordelskort på et hvert Danhostel og du behøver ikke at have overnattet der først.

FORDELE VED DANHOSTEL FORDELSKORT
Når du har aktiveret dit Fordelskort, får du adgang til en række attraktive fordele:

• Spændende rabatter på attraktioner og forlystelser
• 10 % rabat på udenlandske hostels der er medlem af Hostelling International

LINNEDPAKKE INKL. HÅNDKLÆDER
Man kan medbringe eget sengelinned eller leje en linnedpakke for kr. 80,-. Alle senge er udstyret med dyner, puder og madrasser – soveposer er IKKE tilladt.

RYGNING
Det er ikke tilladt at ryge indenfor på Danhostel Herning, og alle værelser er derfor 100% røgfri – der står askebægre udenfor dørene. Regningen pålægges et gebyr på kr. 1.000,-, hvis der bliver røget på værelset.

HUND(E)
Det er ikke tilladt at have hund(e) på værelset med mindre dette i forvejen er aftalt med Danhostel Herning – servicehunde er ikke omfattet af denne regl.
Ved medbringelse af hund(e) på værelset pålægges værelset et rengøringsgebyr på kr. 150,- pr. værelse.
Hunde må kun være alene på værelserne hvis de er i metal bure (max 3 hunde pr. værelse)

MAD
Aftensmad kan kun bestilles, hvis I er over 20 personer, og det skal aftales skriftligt.
Madlavning og spisning på værelserne er ikke tilladt.

GÆSTEKØKKEN
I har mulighed for at benytte vores gæstekøkken, der er udstyret med køle- og fryseskab, kogeplader, ovn, el-kedel, kaffemaskine, gryder og pande. Det er IKKE tilladt for grupper at benytte vores gæstekøkken som er forbeholdt familier.

LEJE AF CYKLER
Ønskes dette kan der rettes henvendelse til Henning Jørgensens Cykler på 9726 7255 – se mere på www.joergensencykler.dk/

BETALING
Reservationer skal altid betales forud.

AFBESTILLING
Afbestilling bedes meldt Danhostel Herning i så god tid som muligt – hvis andet ikke er skriftligt aftalt med Danhostel Herning er følgende gældende: Ophold på én til to overnatninger kan annulleres op til tre dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket kr. 100,- i administrationsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Ophold på tre til flere overnatninger kan annulleres op til syv dage før ankomst med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket kr. 100,- i administrationsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.